Alltid Fri Frakt På ALLT!      

 

Ett tips i mörkret är att lyssna på Flugfiskepodden - https://flugfiskepodden.podbean.com/

Det senaste snacket om Flugfiske - Flugfiskare och Flugfiskeprodukter som sänder på fredagar tillsvidare!

Grymt fina till trånga lägen men även mer....

    Flugbindningsmaterial

Det är vi bra på och vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Nya material testas och binds på av våra duktiga medarbetare och kvalitetskraven är höga även om vi vet att vi kan inte bättre än vad våra leverantörer och producenter kan leverera. För mig har alltid flugbindning legat högt på prioritering och intresse och jag vet att jag delar detta med alla i företaget.

Genom egen import av stora delar av vårt sortiment kan vi dels hålla bra priser men samtidigt också se till att ha lite mer av allting i sortimentet, det gäller både lite "udda" färger och "udda" material.

Alla som varit i vår fysiska butik i Halmstad kan intyga detta, ofta hörs det från kunderna ett spontant "helt underbart att gå runt här och frossa"!

Ca. femtio (50) meter vägg från golv till tak med flugbindningsmaterial, verktyg, krok, städ etc. talar sitt tydliga språk.

Vi har det du behöver för "all" flugbindning men ett stort plus för lax/havsöring, steelhead samt gäddmaterial.

Låt oss bli din "hovleverantör" av material till denna utsökta hobby i hobbyn och vi skall göra allt vi kan för att ge dig bra material, goda råd samt bra priser!!!

Vi på Wittlocks brinner för flugbindning! 

bf

bf

bf