Alltid Fri Frakt På ALLT!

"Denna sida använder krypteringstekniken SSL för att garantera säkerheten för din personliga information. Denna teknik säkerställer att personuppgifter du lämnar i vår webbutik inte kan ses, avlyssnas eller ändras av någon tredje part på internet." 

Den viktigaste förändringen är att din säkerhet då du är på besök är av högsta möjliga sort med dagen teknik mätt och uppfyller Googles krav för framtiden. Detta bekräftas av att du ser ett hänglås i webbadressfältet!!!                                         

    

Välkommen till Wittlock

Butiken MED flugfiskare FÖR flugfiskare!

Välkommen till ett handplockat och noga utvalt sortiment av de bästa produkterna marknaden kan erbjuda. Produkter som vi själva kan tänka oss att fiska med och finna stor glädje i att använda.

De produkter vi lagerhåller är produkter som vi tycker tillför och inte bara fyller ut. 

De varor vi inte lagerhåller och som DU gärna vill använda, kan vi beställa till dig och leverera till en anständig leveranstid.

Men som sagt under fiskesäsongen lagerhåller vi oerhört många produkter i alla prislägen.

Jag tror att du kan finna något som du likaväl som vi blir nöjd med......!
Och dessutom alltid fraktfritt levererat !!!

Sedvanligt höstmys hos Wittlock!!!

Grillkorv med dryck och 2018 års nyheter.

Superpriser i butiken!

Bland annat Simms: vadare, kängor, västar m.m till utgåendpris !!!

Lördagen den 25 November kl. 10-16 kör vi igen.

Kolla program här!

Pålitliga vadare / prisvärt köp!

2 999 SEK2 759 SEK
2 199 SEK2 023 SEK
3 195 SEK2 875 SEK
2 199 SEK1 659 SEK
2 299 SEK1 899 SEK

Combo med stor potential!

6 199 SEK3 999 SEK
4 799 SEK3 799 SEK
2 649 SEK1 999 SEK
3 399 SEK2 099 SEK

För dig som alltid vill ha de bästa!

    Flugbindningsmaterial

Det är vi bra på och vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Nya material testas och binds på av våra duktiga medarbetare och kvalitetskraven är höga även om vi vet att vi kan inte bättre än vad våra leverantörer och producenter kan leverera. För mig har alltid flugbindning legat högt på prioritering och intresse och jag vet att jag delar detta med alla i företaget.

Genom egen import av stora delar av vårt sortiment kan vi dels hålla bra priser men samtidigt också se till att ha lite mer av allting i sortimentet, det gäller både lite "udda" färger och "udda" material.

Alla som varit i vår fysiska butik i Halmstad kan intyga detta, ofta hörs det från kunderna ett spontant "helt underbart att gå runt här och frossa"!

Ca. femtio (50) meter vägg från golv till tak med flugbindningsmaterial, verktyg, krok, städ etc. talar sitt tydliga språk.

Vi har det du behöver för "all" flugbindning men ett stort plus för lax/havsöring, steelhead samt gäddmaterial.

Låt oss bli din "hovleverantör" av material till denna utsökta hobby i hobbyn och vi skall göra allt vi kan för att ge dig bra material, goda råd samt bra priser!!!

Vi på Wittlocks brinner för flugbindning!